Yurda Kayıt Yaptırırken Getirilmesi Gereken Belgeler

2019-2020 eğitim öğretim dönemi için İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Kız Öğrenci Yurduna kayıt yaptırılırken getirilmesi gereken belgeler aşağıdaki gibidir.

a)      Kimlik Fotokopisi (Yabancı Öğrenciler için Pasaport Fotokopisi)

b)     Öğrenci Belgesi (Yeni Dönem için güncel ve geçerli tarihli)

c)      Sabıka Kaydı (Yeni Dönem için güncel ve geçerli tarihli)

d)     2 Fotoğraf

e)      İkametgâh

f)       Sağlık Raporu (Akciğer Grafisi ve Hepatit-B içeren tam kan testi yapıldıktan sonra “bulaşıcı hastalık yoktur, yurtta kalmasında bir engel yoktur” yazılı doktor onaylı rapor olmalı, sadece Aile Hekiminden alınan rapor kabul edilmez.)

g)      YTB ‘li öğrenciler için YTB ‘nin gönderdiği yurtta kalabileceklerine dair mail çıktısı ve YTB Kabul Mektubu

Not 1: Bir önceki sene teslim ettiğiniz evrakların geçerlilik süresi bittiği için yeniden güncel olarak hazırlanıp teslim edilmelidir.

Not 2: PTT şubelerinden “e-devlet” şifresi alarak Öğrenci Belgesi, Sabıka Kaydı ve İkametgâh belgelerinizin çıktısını alabilirsiniz.

Not 3: Evraklarını tamamlamamış öğrenciler yurttaki hizmetlerden yararlanamazlar.(İnternet, çamaşır yıkama  vb.)

İstek/Şikayet Formu

Yurdu kullanan öğrencilerimiz herhangi bir konudaki şikayet ve isteklerini bu form aracılığı ile yönetime ulaştırabilirler.
İnternete bağlanırken kullandığınız kullanıcı adınız.
İnternete bağlanırken kullandığınız şifreniz.
Formunuz başarılı bir şekilde gönderilmiştir. Teşekkür ederiz.
gönderiliyor...