İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu

Ümraniye’nin merkezinde  45.000 m2 kullanım, 9500 m2 yeşil alanlı 17 Katlı lüks otel  konforunda  kız öğrenci yurdumuz 1512 yatak kapasiteli olup, deneyimli personeli ile öğrencilere eğitimleri süresince huzurlu rahat edebilecekleri  bir ortam sağlayan mükemmel bir tesistir. 2014 yılında deprem yönetmeliğine uygun plaza tarzında inşa edilen, akıllı bina sistemi ile çalışmakta olan kız öğrenci yurdumuzda 6 adet asansör,2 Ad 721 kwa jeneratör, merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri, yenilenebilir enerji sistemleri, parmak izi sistemi, wireless, yemekhane, kafeterya, kuaför, katlarda mescit, etüt odaları, çamaşırhane, ütü odaları bulunmaktadır.  Ayrıca her odada banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, elbise dolabı, mini buzdolabı, çalışma masası bulunmaktadır.

Yurdumuzun güvenliği  profesyonel  güvenlik ekibiyle ve 24 saat kamera sistemiyle korunmaktadır. Öğrenciler için yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde ücret mukabilinde servis hizmeti sunulur.

İstek/Şikayet Formu

Yurdu kullanan öğrencilerimiz herhangi bir konudaki şikayet ve isteklerini bu form aracılığı ile yönetime ulaştırabilirler.
İnternete bağlanırken kullandığınız kullanıcı adınız.
İnternete bağlanırken kullandığınız şifreniz.
Formunuz başarılı bir şekilde gönderilmiştir. Teşekkür ederiz.
gönderiliyor...