Duyurular

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu 2019-2020 dönem kayıtları başladı. Hafta içi her gün 8.30-17.30 saatleri arasında yurdumuzu ziyaret edip görevlilerden bilgi alabilir ve kesin kaydınızı yaptırabilirsiniz.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdu

1.Yurdun açılış ve kapanış tarihi

29 Mayıs kız Öğrenci Yurdunun 2019/2020 eğitim öğretim yılında 01.09.2019-30.06.2020 tarihleri arasında öğrencilerin hizmetine açık olacaktır.

2. Yurda Kayıt Yaptırırken Getirilmesi Gereken Belgeler

a)      Kimlik Fotokopisi (Yabancı Öğrenciler için Pasaport Fotokopisi)

b)     Öğrenci Belgesi (Yeni Dönem için güncel ve geçerli tarihli)

c)      Sabıka Kaydı (Yeni Dönem için güncel ve geçerli tarihli)

d)     2 Fotoğraf

e)      İkametgâh

f)       Sağlık Raporu (Akciğer Grafisi ve Hepatit-B içeren tam kan testi yapıldıktan sonra “bulaşıcı hastalık yoktur, yurtta kalmasında bir engel yoktur” yazılı doktor onaylı rapor olmalı, sadece Aile Hekiminden alınan rapor kabul edilmez.)

g)      YTB ‘li öğrenciler için YTB ‘nin gönderdiği yurtta kalabileceklerine dair mail çıktısı ve YTB Kabul Mektubu

Not 1: Bir önceki sene teslim ettiğiniz evrakların geçerlilik süresi bittiği için yeniden güncel olarak hazırlanıp teslim edilmelidir.

Not 2: PTT şubelerinden “e-devlet” şifresi alarak Öğrenci Belgesi, Sabıka Kaydı ve İkametgâh belgelerinizin çıktısını             alabilirsiniz.

Not 3: Evraklarını tamamlamamış öğrenciler yurttaki hizmetlerden yararlanamazlar.(İnternet, çamaşır yıkama  vb.)

Yeni Kayıt Dönemi ile ilgili her türlü bilgiye “yurt.29mayis.edu.tr”adresinden ulaşabilirsiniz.

3.Ödeme Koşulları

Yurdumuzda ücretler senelik tahsil edilir. 500 TL depozito ücreti alınır.

Yurt açılış tarihlerinden önce dönem ücreti ve depozitonun ödenmiş olması gerekir.

Ödeme Seçenekleri:

Yurdumuza giriş yapmadan; nakit ödeme, banka kanalıyla veya kredi kartına tek çekim olarak yapılan peşin ödemelerde, %5 İndirim yapılır.

–  Yurt Barınma Ücretini havale yapacak olanlar; havale yapılırken açıklama kısmına

–   Yurtta kalacak öğrencinin Adını Soyadını, TC’sini, Üniversitesini ve kaç kişilik oda için ödeme yapacağını” yazmalıdır. Dekontu kayıt bürosu mail adresi olan “kizogrenciyurdu@29mayis.edu.tr” adresine göndermelidir

–  Taksitlendirme yalnızca kredi kartına 5 taksit olarak yapılır, elden taksit seçeneği yoktur.

–  Taksit yapılabilen kredi kartları: BONUS, WORLD, MAXİMUM, PARAF, AXCESS

HAVALE/EFT YAPACAKLAR İÇİN BANKA BİLGİLERİ:

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İktisadi İşletmesi – Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

Merkez Şube Hesap No:02285855-000004

IBAN Numarası: TR39 0020 3000 0228 5855 0000 04

İstek/Şikayet Formu

Yurdu kullanan öğrencilerimiz herhangi bir konudaki şikayet ve isteklerini bu form aracılığı ile yönetime ulaştırabilirler.
İnternete bağlanırken kullandığınız kullanıcı adınız.
İnternete bağlanırken kullandığınız şifreniz.
Formunuz başarılı bir şekilde gönderilmiştir. Teşekkür ederiz.
gönderiliyor...